Barcelona

Prop de 700 fans de Michael Jackson ballen el "Thriller" a Barcelona però no aconsegueixen cap rècord

Gairebé 700 fans catalans de Michael Jackson, coincidint amb el dia en què el rei del pop hauria celebrat el seu 51è aniversari, han homenatjat el cantant ballant una de les seves coreografies més famoses: "Thriller". L'objectiu, però, que era aconseguir un rècord Guinness, no ha estat possible, ja que la capital de Mèxic ha reunit més de 12.000 persones ballant al ritme de "Thriller".

Actualitzat
Aquest dissabte també hi hagut homenatges al rei del pop a Nova York, on el cineasta Spike Lee havia organitzat una festa a l'aire lliure, i en altres ciutats del món, com Moscou, París, Londres i Hong Kong, que també han reunit milers de zombis, vestits i maquillats, per recordar el rei del pop.

A Barcelona, el poliesportiu de Can Dragó, a Nou Barris, s'ha omplert de gom a gom per retre homenatge a Michael Jackson. Però abans d'obtenir el resultat esperat han fet falta força hores d'assaig. Faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda, hora de la convocatòria, però els fans ja no podien esperar ni un minut més per començar a assajar i els voltants del poliesportiu s'han omplert de "morts vivents" que començaven a moure's al ritme de "Thriller". Alguns han fet força quilòmetres per retre-li homenatge.

La coreografia del videoclip "Thriller" no és precisament fàcil, i coordinar tantes persones ha estat tot un repte. Alguns feia més de cinc setmanes que s'aprenien els passos. Altres s'han atrevit a anar directament a l'assaig general i no tots se'n sortien.

La iniciativa l'han organitzat el grup de ball Pocket's i el lloc web byebyemichael.com. Tot i que el ball a la capital catalana ha estat multitudinari i ha aplegat 700 persones, Mèxic ha aconseguit passar de llarg aquesta xifra, ja que n'ha congregat més de 12.000.

Anar al contingut