El Caire

Prop de 400 ferits al Caire en disturbis entre seguidors d'un equip de futbol i la policia

Els disturbis dimecres a la ciutat egípcia de Port Saïd van acabar amb més de 70 morts després d'un partit de futbol. Els disturbis entre els seguidors de l'Al-Ahly i l'Al-Masry han generat més enfrontaments, aquest cop al Caire. El Ministeri de Sanitat egipci ha informat d'incidents entre aficionats de l'equip de futbol de l'Al-Ahly i membres de les forces de seguretat. El resultat ha estat de 388 persones ferides.

RedaccióActualitzat
Segons les mateixes fonts, 266 persones van ser ateses al lloc dels fets i 122 han hagut de ser traslladades a l'hospital. La situació dels ferits és estable. 45 ambulàncies participen en el trasllat i l'atenció a les víctimes als voltants de la plaça Tahrir. En aquesta zona, s'han instal·lat diversos hospitals de campanya.

Els enfrontaments haurien estat motivats per les acusacions que les forces de seguretat van consentir la massacre de l'estadi de Port Saïd. Als carrers que connecten la plaça Tahrir amb el Ministeri de l'Interior, la policia ha disparat gasos lacrimògens per intentar dispersar la multitud. Els manifestants hi responien amb pedres.

El Ministeri de l'Interior egipci ha demanat als ciutadans que no segueixin les "crides malicioses" que "pretenen propagar el caos i la inestabilitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut