La pel·lícula es va estrenar l'1 de juliol als cinemes
La pel·lícula es va estrenar l'1 de juliol als cinemes
Regne Unit

Prohibeixen anar amb americana i corbata a veure "Minions" al cine per un repte de TikTok

Els espectadors es queixen que els adolescents que fan el repte, popular al Regne Unit, fan soroll i llancen objectes durant la projecció, fins al punt que marxen reclamant el reemborsament

Un repte de Tiktok ha acabat provocant una insòlita prohibició en cinemes britànics: anar-hi amb americana, camisa i corbata. El repte es diu #gentleman i es tracta d'anar a veure la pel·lícula "Minions: l'origen de Gru" vestit d'aquesta manera i, entre d'altres, amb un plàtan a la mà. Fins aquí no hauria de suposar cap problema.

Ara bé, la resta d'espectadors de les sales s'han queixat reiteradament del comportament dels adolescents que se sumen al repte mentre miren la pel·lícula. Segons diuen, criden i llancen objectes en algunes escenes, fins al punt que algunes persones han decidit marxar del cinema i reclamar el reemborsament de les entrades.

És per això que algunes sales del Regne Unit han prohibit anar a veure la pel·lícula amb vestit.

En tot cas, des que l'1 de juliol es va estrenar el film, són molts els grups d'amics que s'han sumat al repte. Va sorgir de la idea d'un usuari, amb el nom de Bill Hirst, que ja acumula prop de 9 milions de reproduccions:

@bill.hirst 🍌#fyp #minions #banana ♬ original sound - billh

Darrere d'ell i els seus col·legues, molts altres han copiat l'experiència:

@lyndon.c Despicable af 🍌 #fyp #minions #riseofgru #cineplex #gentleman ♬ original sound - billh
@dan27_01 #minions #cinema #gentleman #banana #minionssquad💫 ♬ yeat x minions - kt

Alguns ho han seguit fent, malgrat que un cartell a la porta del cinema els advertia de la prohibició. "No ho podeu aturar", diuen a la publicació:

@carsonpaskill #gentleminions #riseofgru @minions ♬ Rich Minion - Yeat

Crida l'atenció que, des del mateix compte oficial de "Minions", han publicat un vídeo en què encoratgen els seus fans a anar amb vestit a veure la seva última pel·lícula:

@minions Bobspeed you gentleminions. 🤵 #Minions #TheRiseOfGru only in theaters now. #gentleminions #gentlemen #riseofgru #mintok ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

També des del compte oficial de Twitter d'Universal Pictures, distribuïdora de la pel·lícula, han encoratjat els seus fans a anar al cine amb vestit: "Us veiem i ens encanta."

"Minions: l'origen de Gru" explica la història de Gru quan tenia 11 anys i lluitava per entrar en el negoci dels supermalvats.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Cinema
Anar al contingut