"Profanadors de tombes" i "Viva Franco", missatges pintats en seus del PSOE

RedaccióActualitzat

Pintades a favor de Franco i contra l'exhumació del dictador del Valle de los Caídos. Això és el que s'han trobat a les "cases del poble", les seus locals del PSOE de les poblacions madrilenyes d'El Escorial i San Lorenzo de El Escorial.

A El Escorial la pintada apareguda a la façana de la Casa del Poble acusa els socialistes de ser uns "profanadors de tombes".

 

 

El PSOE d'El Escorial ha denunciat aquest fet en el seu compte de Twitter, amb una foto i un missatge que parla de "l'odi i la intolerància" i de "valors que no tenen ni tindran mai cabuda a la nostra democràcia".

A San Lorenzo de El Escorial la pintada proclama "Viva Franco".

L'agrupació socialista també ha denunciat el fet amb un missatge a Twitter en què assegura que "l'odi i la intolerància no ens impediran fer justícia i reparació amb les víctimes del franquisme".

 

 

La secretària de Justícia, Funció Pública i Nous Drets del PSOE madrileny, Macarena Elvira, i també Carla Antonelli, diputada socialista de l'Assemblea de Madrid, han donat suport als seus companys d'El Escorial i de San Lorenzo de El Escorial a través de les xarxes socials.

En el seu missatge, Elvira parla de "missatges que inciten a l'odi". Antonelli, per la seva banda, afirma que "el dictador no pot estar enterrat al costat de les seves víctimes".

ARXIVAT A:
Francisco FrancoPSOEFranquisme
Anar al contingut