Minnesota

Prince, icona de la música pop, mor als 57 anys

L'autor de cançons com "Purple Rain" o "Kiss" ha mort a la seva casa de Minnesota

Actualitzat

El cantant nord-americà Prince ha mort aquest dijous als 57 anys, a la seva casa de Minnesota, segons ha confirmat el seu representant a diversos mitjans de comunicació.

Una icona de la música durant tres dècades

Nascut a Minneapolis el 7 de juny de 1958, Prince ha estat una icona de la música durant més de tres dècades. Amb èxits com "Purple Rain", "When Doves Cry" o "Kiss", va fer gala d'un estil eclèctic: del funk, al soul, al rock, al pop i l'R&B, entre d'altres. El cantant, nascut Prince Rogers Nelson, ha estat conegut per l'excentritat de canvi de nom artístic, començant per Prince i passant per L'artista abans conegut com a "Prince", L'artista o un símbol.

Al llarg de la seva carrera va ser reconegut amb set premis Grammy, un Globus d'Or i un Òscar. La revista "Rolling Stone" el va situar al número 27 del centenar d'artistes més grans de tots els temps.

Confusió sobre la mort

La mort ha estat envoltada per una certa confusió, en saber-se que han trobat una persona morta a la casa del cantant, a Minnesota. L'ajudant del xèrif del comtat de Carver, citat per l'agència Reuters, ha avisat que no farien pública "cap tipus d'informació sobre la identitat de la persona morta fins que els familiars n'hagin estat informats", poc després que el portal TMZ, especialitzat en informació sobre famosos, anunciés de la mort del cantant.

Posteriorment, mitjans nord-americans com "ABC" o "Buzzfeed" i l'agència Associated Press han publicat que el representant del cantant havia confirmat que el mort era Prince.

La setmana passada, el cantant va haver de fer un aterratge d'emergència per tal que l'ingressessin a Illinois, a causa d'una grip. Poques hores després va ser donat d'alta i, segons la versió oficial, estava a casa seva en perfectes condicions de salut.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut