Ciclisme

Primoz Roglic s'imposa en la quarta etapa i David de la Cruz manté el liderat de la Volta al País Basc

El ciclista eslovè de l'equip Lotto-Jumbo ha atacat quan faltaven uns dos quilòmetres i ha travessat la meta, El grup perseguidor, encapçalat per Michael Matthews, ha entrat dos segons després.

Actualitzat

David de la Cruz conserva el mallot groc de lider després de la quarta etapa de la Volta al País Basc, de 174 quilòmetres de recorregut entre Sant Sebastià i Bilbao, que ha acabat amb la victòria de Primoz Roglic. El ciclista eslovè de l'equip Lotto-Jumbo ha atacat a falta d'uns dos quilòmetres per a la meta i ha sorprès un grup capdavanter reduït després de l'ascensió al port del Vivero, situat a 14 quilòmetres de l'arribada.

Roglic ha mantingut uns metres d'avantatge i ha creuat la meta victoriós amb un marge de només dos segons respecte el grup perseguidor encapçalat per Michael Matthews, que ha deixat escapar una gran oportunitat de sumar el seu segon triomf d'etapa en aquesta edició.

En una jornada de transició abans de la cinquena etapa d'aquest divendres amb final a Arrate, el català David de la Cruz ha pogut mantenir el liderat de la classificació general per només un segon d'avantatge sobre Roglic, que se situa segon.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut