Cues per votar davant el recinte de l'Espanya Industrial de Barcelona (ACN)
Barcelona

Cues interminables a molts col·legis electorals malgrat les càrregues policials

RedaccióActualitzat

Han començat de matinada, però a molts punts de votació de tot Catalunya es mantenen les llargues cues de gent que volen votar.

Ni les violentes càrregues de Policia Nacional i Guàrdia Civil a diversos col·legis, ni el fet que la pluja hagi fet aparició en diversos moments, han fet desdir la gent de la seva intenció de votar aquest diumenge. Gent de totes les edats s'han mantingut ferms al seu lloc, com tota la que esperava davant del monestir de Sant Cugat del Vallès:

 


La mateixa imatge de gent carregada de paciència sota la pluja, davant el CAP Jacint Verdaguer de l'Hospitalet:

 

 

Vilafranca del Penedès:

 


 

En aquest IES de Cornellà de Llobregat, les cues també s'han mantingut estables durant tot el matí:

 


 

 

A diversos carrers de l'Eixample de Barcelona s'han vist llargues cues prop dels espais de vot:

 


 

A Tarragona més cues:

 


Cues desde la matinada

Després d'una nit de vetlla, cap a les 5 del matí s'ha intensificat l'activitat a les escoles i altres punt de votació d'aquest 1 d'octubre. Persones que hi ha l'interior dels col·legis han fet evident, a través de les xarxes socials, que començava la jornada. 

Seguint la convocatòria de les entitats sobiranistes, a les 5 del matí ha començat a arribar gent als punts de votació i, a mesura que passa l'estona cada vegada són més. En alguns casos, segons els testimonis, són centenars les persones que s'esperen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest era l'ambient a l'Escola Progrés de Badalona, on han dormit uns 50 persones i 200 esperaven a fora a primera hora. 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut