Primeres imatges del retorn de Tom Cruise com a Maverick a "Top Gun", 33 anys després
Tom Cruise interpretant Pete Maverick a la nova "Top Gun"

Primeres imatges del retorn de Tom Cruise com a Maverick a "Top Gun", 33 anys després

"És una carta d'amor a l'aviació", així explica Tom Cruise el per què de la seqüela de "Top Gun", 33 anys després

RedaccióActualitzat

Han passat 33 anys de l'estrena de "Top Gun", però el mite de Pete Maverick no ha mort. Tom Cruise tornarà a interpretar l'intrèpid pilot en l'esperada - i nostàlgica - seqüela de la pel·lícula dels anys 80 del segle passat.

Per a l'estrena encara haurem d'esperar un any, però aquest divendres s'ha pogut tornar a veure l'actor amb la icònica jaqueta de pell del personatge de Maverick, un pilot de caça de l'exèrcit dels Estats Units.

 

A la primera pel·lícula vam veure Cruise entrenant per ser pilot, i ara el veurem a tocar de la jubilació. L'actor ha reconegut que el film és "una carta d'amor a l'aviació:

"Em preguntaven constantment 'quan en faràs una altra?'. Bé, heu estat molt pacients amb mi, i ja sentia que era la meva obligació. És una carta d'amor a l'aviació"

Val Kilmer repeteix com a rival de Tom Cruise en un repartiment que es completa amb Ed Harris i Jennifer Connelly.

"Top Gun", dirigida per Tony Scott, va ser la pel·lícula que va llançar definitivament a la fama Tom Cruise, que llavors tenia 24 anys. Va ser la pel·lícula líder de taquilla aquell 1986 i va guanyar un Oscar pel tema "Take my breath away":

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut