Primeres imatges de "La innocència", amb Laia Marull i Sergi López

Ja ha sortit el tràiler de "La innocència", l'òpera prima de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i la mateixa directora. Protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carme Arrufat i Joel Bosqued, la pel·lícula, amb participació de TV3, ha estat seleccionada a secció oficial del Festival de Sant Sebastià

Actualitzat

"La innocència" és la primera pel·lícula de la directora Lucia Alemany, que s'ha basat en les seves pròpies experiències per fer aquest primer llarg. La Lucia situa la història al seu poble natal, la localitat de Traiguera, a l'interior de Castelló, durant les festes patronals de l'estiu i narra la història personal de la directora, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d'adolescent. L'escenari rural, els habitants del poble i el costumisme mediterrani són el teló de fons d'aquesta història real, potent i captivadora. Ha estat seleccionada en la secció oficial del Festival de Sant Sebastià d'enguany.

"La innocència" és una pel·lícula liderada per dones tant des de la direcció i la producció, com des de la interpretació, el muntatge, el vestuari, maquillatge i perruqueria. Combina joves adolescents com Carmen Arrufat --en el paper de Lis, que, amb 15 anys, debuta com a artista i fa de protagonista-- amb professionals de trajectòria de primer nivell com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. Escrita per Laia Soler i la mateixa directora, l'equip tècnic està format, en gran part, per joves formats a l'ESCAC/ECAM. És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films, amb el suport de TV3, À Punt, Movistar+, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), l'Institut Català de les Empreses culturals (ICEC) i de la incubadora The Screen/ECAM.

Lucía Alemany ha dirigit i produït el curtmetratge "14 anys i un dia" (2015) i ha participat en la producció de diversos films com "El olivo", d'Icíar Bollaín, i "En tu cabeza", de Daniel Sánchez Arévalo i Borja Cobeaga, entre altres.

 

Sinopsi

La Lis és una adolescent que somia ser artista de circ i sortir del poble on va néixer, tot i les traves que, de ben segur, li posarien els seus pares. És estiu i a la Lis li agrada jugar pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejar amb un noi que té uns quants anys més que ella, cosa que provoca comentaris de la gent del poble. La falta d'intimitat i la tafaneria constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret, perquè no vol que se sàpiga. Aquest estiu idíl·lic s'acaba i, amb l'inici de la tardor, la Lis descobreix que està embarassada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut