Primera mort per atropellament d'un patinet elèctric a Barcelona
Un patinet elèctric enmig dels vianants
Barcelona

Primera mort per atropellament d'un patinet elèctric a Barcelona

Va passar al Raval i la víctima, una dona gran, va morir al cap de tres dies a l'Hospital del Mar

RedaccióActualitzat

Primera víctima mortal a la ciutat de Barcelona com a conseqüència de l'atropellament d'un patinet elèctric. Es tracta d'una dona de 82 anys.

L'accident va ser el 22 de novembre a l'encreuament dels carrers Joaquim Costa i del Carme, al barri del Raval. A la dona la van traslladar, conscient, a l'Hospital del Mar, on va ser operada d'urgència. Tres dies més tard, va morir com a conseqüència d'un traumatisme cranioencefàlic sever.

 

La primera mort d'un vianant atropellat per un patinet elèctric va ser l'agost de l'any passat a Esplugues de Llobregat. La víctima era també una dona gran, de 92 anys. La dona, que passejava amb caminador, va caure i es va donar un cop al cap. Les ferides que es va fer li van provocar la mort al cap d'uns quants dies.

En aquest cas, la justícia va descartar, en primera instància, que el conductor del patinet cometés un delicte de lesions per imprudència, en contra del que recollia l'atestat dels Mossos d'Esquadra. La jutge va decidir tramitar el cas com a delicte lleu, penalitzat amb una multa.


Nous criteris de la DGT sobre patinets elèctrics

Fa uns dies, la Direcció General de Trànsit (DGT) va publicar els criteris per regular l'ús de vehicles com els patinets, que preveuen multes de fins a 1.000 euros.

La instrucció estableix multes per conduir borratxo, fent ús del mòbil, anar escoltant música amb auriculars o per la vorera.
 

 

 

ARXIVAT A:
MobilitatTrànsit
Anar al contingut