Esplugues de Llobregat

Primera mort coneguda d'un vianant atropellat per un patinet elèctric

Una dona gran va morir a l'agost a Esplugues després de ser envestida pel vehicle on anaven dos joves, i ara es fa el judici

RedaccióActualitzat

Ha transcendit la primera mort a tot l'estat d'una persona atropellada per un patinet elèctric. Una dona gran va morir a l'agost a Esplugues de Llobregat envestida pel vehicle on anaven dos joves, segons ha avançat "El País". Els fets han arribat als jutjats.

Els ocupants anaven a poc més de 30 km/h quan van atropellar la dona, que va caure i es va donar un cop al cap contra el terra. Va ingressar i va morir a l'hospital al cap de pocs dies a causa de les ferides.

Els fets van passar a la rambla del Carme.

La víctima tenia 92 anys, segons ha informat a TV3 l'Ajuntament d'Esplugues.

A l'octubre, una dona que anava en patinet va morir després de caure i ser atropellada per un camió a Sabadell. La víctima, que tenia 40 anys, va caure en un pas zebra, just quan es va posar verd el semàfor.

Els patinets elèctrics són vehicles cada cop més populars. Ciutats com Barcelona i Lleida disposen d'ordenances que regulen la circulació d'aquest mitjà de transport que no gasta gasolina, és ràpid i sostenible, però que també pot ser perillós.

En el cas de la capital catalana, es preveuen multes de fins a 500 euros per infracció de la normativa.  

Notícia relacionada: El noi que anava en patinet a gran velocitat per la Diagonal hauria robat el vehicle

ARXIVAT A:
MobilitatTrànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut