Barça

Primera convocatòria per a Rafinha des de la seva greu lesió de genoll de la temporada passada

El migcampista brasiler, tot i haver rebut l'alta a mitjans del passat mes de desembre, fins ara no havia entrat a cap de les llistes d'Ernesto Valverde

Actualitzat

Rafinha Alcántara ha entrat per primera vegada en una convocatòria d'Ernesto Valverde aquesta temporada, just quan el migcampista negocia la seva sortida a l'Inter en aquest mercat d'hivern. Una bona notícia per un jugador que es va lesionar el genoll dret a l'abril del 2017 i que des de llavors no ha pogut tornar a jugar.

A les baixes ja conegudes per problemes físics o perquè es troben en la recta final de la recuperació de les seves lesions d'Andrés Iniesta, Ousmane Dembélé, Paco Alcácer, Samuel Umtiti i Philippe Coutinho, s'ha afegit la d'última hora de Javier Mascherano per unes molèsties musculars. Yerry Mina no pot anar convocat perquè encara no hi ha arribat el seu trànsfer, i i Gerard Deulofeu ha quedat fora per decisió tècnica.

La llista dels 18 convocats pel FC Barcelona per l'anada dels quarts de la Copa del Rei contra l'Espanyol son els porters Marc-André Ter Stegen i Jasper Cillessen, i els jugadors de camp Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Luis Suárez, Leo Messi, Rafinha, Paulinho, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Thomas Vermaelen i el jugador del B Carles Aleñà.

Ernesto Valverde ha dirigit l'últim entrenament abans de donar la seva llista de convocats amb les absències destacades d'Andrés Iniesta i de la jove perla del filial José Arnaiz, golejador destacat amb el primer equip a la Copa. En canvi, sí que s'han entrenat amb total normalitat Nelson Semedo, Alcácer i Samuel Umtiti, a qui Valverde ha donat per descartat perquè fa massa poc que s'ha recuperat i no vol forçar-lo. Han completat la sessió d'entrenament Carles Aleñá i el porter Varo, del B.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut