Rosalía
Un de les imatges de Rosalía en la seva carrera meteòrica

Primer vídeo de "La Rosalía", una minisèrie documental sobre el seu èxit

"Quiero cantar", on l'artista explica els seus inicis, és el primer capítol d'una trilogia de tres minuts que s'ha penjat a Youtube

Actualitzat

Rosalía treu el primer capítol d'un documental sobre la seva vida, des que era una nena apassionada per la música fins al fulgurant èxit internacional.

La jove artista catalana, que ha enlluernat amb el seu peculiar estil flamenc arreu del món, ha participat en un documental de tres capítols sobre la seva impressionant carrera, que porta el títol de "La Rosalía".

Rosalía
Una fotografia d'una adolescent Rosalía

 

La productora Honda Backstage, responsable d'aquest projecte audiovisual amb la revista "Billboard", dedicat a estrelles joves i emergents, ha publicat, aquest dimarts, la primera entrega a Youtube, amb el títol "Quiero cantar", que se centra en els inicis de la cantant de Sant Esteve Sesrovires.

 

 

La mateixa Rosalía ha fet públic el vídeo, en els seus comptes a internet, amb un desig: "Espero que us agradi."

 

Segons ha explicat la mateixa Rosalía a Twitter, les altres dues parts de documental es publicaran aquesta mateixa setmana.

 

 

A Instagram acompanyava l'anunci amb el videoclip promocional, que posa la mel a la boca del que és el documental complet.

 

 

"Jo sempre vaig voler ser artista."

Amb aquesta frase comença el reportatge de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, que repassa la seva infantesa i com va començar a fer possible els seus somnis estudiant ball i més tard cante flamenc.

Rosalía en l'entrega dels Grammy llatins (Reuters)
Rosalía en l'entrega dels Grammy llatins (Reuters)

 

Per a les altres entregues, queda la part on parla del que representa per a ella la música i el flamenc.

"Al flamenc hi és tot. Hi ha tragèdia, hi ha espiritualitat, hi ha celebració, hi ha amor i desamor."

La resta dels minireportatges expliquen com la cantant ha arribat, només amb tres anys, a tenir un èxit internacional. La seva germana n'explica el secret: "Treball, esforç i disciplina."

 

 

La cantant ha treballat tres mesos amb el director Alfred Marroquín i el productor Taylor Russo per portar a la pantalla el treball, la passió i els somnis que l'han dut fins a l'èxit.

Amb aquestes petites trilogies, BackStage i Bilboard posen en valor les carreres de nous artistes. Ara, Rosalía se suma a altres artistes com Bud Bunny o Jojo.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
RosalíaMúsicaCinemaTelevisió
Anar al contingut