Harrison Ford en una imatge promocional de la pel·lícula "Indiana Jones and the Dial of Destiny", la cinquena i última de la saga

Primer tràiler del cinquè film d'Indiana Jones, amb Antonio Banderas al repartiment

S'estrenarà el 30 de juny, es dirà "Indiana Jones and the Dial of Destiny" i Harrison Ford, amb 80 anys, continua com a protagonista

RedaccióActualitzat

Aquest dijous s'ha fet públic el títol de la cinquena pel·lícula d'Indiana Jones i la data d'estrena: es dirà "Indiana Jones and the Dial of Destiny" (Indiana Jones i el dial del destí) i s'estrenarà el 30 de juny del 2023.

El protagonista continua sent Harrison Ford, que el juliol va complir 80 anys, i compartirà cartell amb l'actor espanyol Antonio Banderas, amb un paper destacat, però encara no desvelat.

L'anunci l'ha fet al Brasil la companyia propietària de la franquícia, Walt Disney, a la Comic Con Experience, i l'ha acompanyat amb el primer tràiler de la pel·lícula, que és tan espectacular com ens té acostumats aquesta saga.


En projecte des del 2008

Quan es va estrenar la quarta pel·lícula, el 2008, Ford, Steven Spielberg i George Lucas ja van dir que hi havia el projecte de fer una cinquena i última pel·lícula, però van anar passant els anys i el projecte no acabava d'arrencar.

Finalment es va anunciar la posada en marxa del projecte l'abril del 2021, i llavors es va dir que la previsió era estrenar-la l'estiu d'aquest any, de manera que al final tot plegat s'ha endarrerit gairebé un any sencer més.


No l'ha dirigida Steven Spielberg

A diferència de les quatre anteriors, no l'ha dirigida Spielberg, sinó James Mangold, director, entre d'altres, de Le Mans 66, però la música continua sent del compositor John Williams.

Un dels personatges secundaris és Sallah, interpretat per John Rhys-Davies i que ja va sortir a la primera pel·lícula, la del 1981, i a la tercera, la del 1989.

Altres personatges que apareixen destacats al tràiler són la fillola d'Indiana, Helena, interpretada per l'actriu i guionista anglesa Phoebe Waller-Bridge, creadora i protagonista de la sèrie "Fleabag", i Voller, interpretat per Mads Mikkelsen.

 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut