Girona

Primer judici a Catalunya contra un conductor per la campanya "No vull pagar"

Un noi de Girona que es va negar a pagar el peatge de l'autopista l'any 2012 quan tornava de Terrassa a Girona és el primer conductor que afronta un judici arran de la campanya". Com ell, n'hi ha 40.000 més amb expedients oberts.

RedaccióActualitzat

Primer judici a Catalunya d'un conductor que es va negar a pagar el peatge de l'autopista en el marc de la campanya "No vull pagar". A tot Catalunya hi ha 40.000 expedients oberts per negar-se a pagar un peatge.

Es tracta d'un noi de Girona, Roger Berdaguer, que el 14 d'octubre del 2012 es va negar a pagar el peatge quan tornava de Terrassa a Girona. El van sancionar amb 100 euros, va presentar recurs i el cas va acabar als tribunals.

La vista oral s'ha fet aquest dimarts i a la sortida, en declaracions als mitjans de comunicació, el seu advocat ha qüestionat que hagi estat el Servei Català del Trànsit qui hagi tramitat la sanció.

"Aquí es dóna una situació totalment paradoxal que és que nosaltres avui no venim a discutir amb Abertis. En canvi, hi ha hagut una intervenció d'un tercer, que és l'administració pública, el Servei Català del Trànsit, que ha pres part clarament a favor d'Abertis i que s'ha dedicat a sancionar tots aquells que han incomplert l'obligació de pagar a l'autopista", s'ha queixat.

"Nosaltres el que pensem és que la discussió en matèria d'autopistes és privada, i hauria de ser entre usuaris d'autopistes i l'empresa concessionària", ha afegit.

Després de la vista oral, el cas ha quedat vist per a sentència.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut