Gent passant per davant d'una sabateria de Portal de l'Àngel, el primer dia festiu d'obertura permesa per la campanya de Nadal el 6 d…
Gent passant per davant d'una sabateria de Portal de l'Àngel, el primer dia festiu d'obertura permesa per la campanya de Nadal el 6 de desembre del 2017 (Horitzontal).

Primer festiu d'obertura per la campanya de Nadal a mig gas al centre de Barcelona

ACN Barcelona.-El primer dia festiu d'obertura per la campanya de Nadal no ha estat multitudinari i ha transcorregut a mig gas als carrers del centre de Barcelona. "Jo diria que hi ha menys gent que en anys anteriors, es veu poc moviment pel carrer", ha afirmat Josep Planelles, responsable d'una botiga de torrons al Portal de l'Àngel. "Encara queda tota la tarda, tot el Pont i ja veurem com acaba la història. Però, de moment, el matí ha estat més fluix que l'any passat, està clar", ha precisat Planelles. "La tendència és satisfactòria però avui no és dels dies de més venda perquè estem a l'inici de la campanya de Nadal", ha reconegut a l'ACN Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta. "I, a més, estem notant una certa contenció del que significa el turisme de compres, especialment en la zona cèntrica de la ciutat i el Born, on normalment aquest turisme de compres ha estat més receptiu", ha assenyalat Jené.

Anar al contingut