Només 1 carril obert a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès per un accident

Primer dissabte d'agost complicat a l'AP-7, amb 35 quilòmetres acumulats de retencions

Hi ha hagut cues en diferents punts durant tot el matí, especialment entre Castellví de Rosanes i Sant Cugat del Vallès

ACN/RedaccióActualitzat

Primer dissabte d'agost de trànsit complicat a les carreteres catalanes, amb l'AP-7 com a via amb més retencions: s'hi han acumulat fins a 35 quilòmetres de cues, que s'han anat desfent a mesura que avançava el matí.

Durant el matí hi ha hagut fins a 18 quilòmetres de circulació lenta i aturades entre Castellví de Rosanes i Sant Cugat del Vallès, en direcció a Tarragona; i 16 quilòmetres de retencions entre Cardedeu i Mollet del Vallès, en direcció a Girona. Cap a les 3 del migdia només quedava algun quilòmetre de retenció a Sant Cugat del Vallès. 

En paral·lel, també hi ha 5 quilòmetres de congestió a l'AP-7 a la Jonquera per accedir a França. A Mont-roig del Camp, en sentit sud, ja s'ha normalitzat la circulació, després que un accident sense ferits hagi provocat també 5 quilòmetres de cua.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), també hi ha hagut altres incidències viàries com els 7,5 quilòmetres de retencions a l'N-II a la Jonquera o els 4,5 quilòmetres d'aturades a la C-32 a Sitges. 

Pots seguir l'estat del trànsit en directe aquí:


 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut