2 de 9 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca a les Santes de Mataró
2 de 9 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca a les Santes de Mataró
Mataró

Primer castell de gamma extra dels Verds aquesta temporada a les Santes de Mataró

Els Minyons de Terrassa marxen de vacances en plena forma descarregant el seu tercer 2 de 9 amb folre i manilles de l'any

Agustí FornéActualitzat

Fins l'any passat, fer un o més castells de gamma extra per la Diada de les Santes era normal per als Castellers de Vilafranca. Però, aquesta temporada, no estan com l'última dècada. S'estan renovant els troncs i s'està acabant de formar la canalla i es nota. A més, com gairebé totes les colles, no van sobrats de camises. Per això, serà molt important per reforçar la seva moral haver descarregat avui, a la plaça de Santa Anna, el 2 de 9 amb folre i manilles. Els quarts l'han lluitat i el folre i les manilles han fet una bona feina per aconseguir-ho.

Els Verds han començat amb un segur 3 de 9 amb folre, el cinquè de la temporada. I a la tercera ronda han tornat a topar amb el 4 de 9 amb folre. En el que portem d'any ja l'han desmuntat 4 vegades. I aquest migdia només l'han carregat. S'ha tancat i no han pogut defensar-lo un cop ha sortit la canalla. Han tancat l'actuació descarregant el tercer pilar de set de la temporada.


 

Els Minyons s'en van de vacances en forma

Els Minyons s'en van de vacances després d'un primer tram de temporada prometedor. Avui han descarregat per tercera vegada el 2 de 9 amb folre i manilles. Hi tenen la mà trencada. També han demostrat la seva solvència amb el 3 de 9 amb folre, que han descarregat per novena vegada aquest any. En canvi, el 4  de 9 amb folre se'ls ha tornat a entravessar. Els ha caigut dues vegades. Han preferit no arriscar i per això l'han desmuntat. Han completat l'actuació descarregant sense problemes un cinc de vuit i un pilar de set amb folre.


 

Objectiu complert dels Capgrossos: 3 de 9 amb folre

Les dues últimes temporades, per als Capgrossos, l'objectiu per a les Santes era un o, fins i tot, dos castells de gamma extra. Aquest any han estat més modestos i s'han proposat fer el primer castell de nou bàsic. Un 3 de 9 amb folre que s'ha estirat, que els terços han patit, que s'ha hagut de defensar, però que han descarregat. No estan tan fins com altres anys, però continuen amb la política d'assegurar castells. Per això, el pilar de 7 amb folre que han estrenat avui, i que només han carregat, és la primera caiguda de la temporada. Han completat l'actuació descarregant amb suficiència el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut