Primer dia d'esquí a la Molina (Jordi Mosoll)
Primer dia d'esquí a la Molina (Jordi Mosoll)
Masella

Primer cap de setmana de neu amb cinc estacions d'esquí obertes

Masella va obrir dimecres i La Molina, Lles, Aransa i Tuixent-La Vansa, aquest cap de setmana

RedaccióActualitzat

El fred i les nevades d'aquesta setmana han tornat a afavorir, com l'any passat, que les pistes d'esquí comencin a obrir abans de la data habitual del pont de primers de desembre. La cota de neu als Pirineus se situa entre els 800 i els 1.000 metres i hi ha gruixos de fins a 50 centímetres, de bona qualitat.

 

Masella, la primera d'obrir

La temporada passada, Masella ja va començar a funcionar per Tots Sants, i aquest cop també ha estat la primera d'engegar. Ho va fer  dimecres passat. A Masella ja s'han superat els 10.000 esquiadors només aquest cap de setmana.

L'estació ofereix 12 quilòmetres esquiables amb 5 pistes i 2 remuntadors disponibles. Si les condicions de neu ho fan possible, l'estació estarà oberta ininterrompudament tots els laborables i festius.

 

Ordino Arcalís (Ivan Moure)

 

Una part de La Molina, oberta aquest cap de setmana

A més, aquest cap de setmana ha obert l'estació de La Molina, amb una pista i un remuntador i, també, l'esquí nòrdic de les estacions de Lles i Aransa. Tuixent-La Vansa ha obert només per raquetes de neu.

Amb el sistema de producció de neu artificial en ple rendiment es preveu que el cap de setmana del 23 i 24, la Molina posarà a l'abast dels usuaris el màxim domini esquiable possible i, a partir del 30 de novembre, s'espera que l'estació obri de manera ininterrompuda fins al 13 d'abril.

 

Tres estacions obertes a la resta de l'Estat

A la resta de l'Estat hi ha tres estacions que també han obert aquest cap de setmana: Formigal-Panticosa, Astún i Punto de Nieve Santa Inés.

 

Ordino Arcalís (Ivan Moure)

 

Ordino-Arcalís oberta a Andorra

A Andorra, l'estació Ordino-Arcalís, integrada a Grandvalira, tenia condicionades 10 pistes i 4 remuntadors. Esperen que la temporada es prolongui durant 170 dies més, fins al 3 de maig, i es converteixi en una de les més llargues dels últims anys.

A partir del pròxim cap de setmana, s'espera que les condicions de neu permetin obrir la resta d'estacions a ple rendiment.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut