La promotora volia fer un hotel de luxe i va decantar-se pels pisos de luxe després de la moratòria hotelera impulsada per l'Ajuntament (Google Street View)

Preu de rècord per un pis a Barcelona: un particular paga 40 milions per un àtic de luxe

És un dúplex de 650 metres quadrats situat a la confluència entre el passeig de Gràcia i l'avinguda Diagonal i seria el pis més car d'Espanya

Redacció/EFEActualitzat

Un particular ha comprat per més de 40 milions d'euros un àtic en ple centre de Barcelona, a la confluència entre el Passeig de Gràcia i l'avinguda Diagonal, segons han confirmat fonts de KKH Property Investors, el grup promotor de l'edifici on se situa el pis. Es considera el pis més car d'Espanya.

Es tracta de l'última planta, la número 20, de l'edifici annex a l'actual Casa Seat, on hi havia l'antiga torre Deutsche Bank.

El pis venut és un dúplex de 650 metres quadrats i la promotora el qualifica com a "gran àtic". Les tres plantes immediatament inferiors, la 17, 18 i 19, es consideren "àtics". D'aquests, dos també ja s'han venut.

El menjador, amb vista a l'Eixample (KKH Property Investors)
Recreació de la sala d'estar, amb llar de foc (KKH Property Investors)
L'habitació principal, amb gran finestrals, segons la recreació de l'habitatge (KKH Property Investors)
Un dels banys que s'inclouen a la propietat (KKH Property Investors)


El comprador, estranger

Les esmentades fonts no han desvelat la identitat del comprador del "gran àtic" més enllà de dir que es tracta d'un particular estranger. El Confidencial, que ha avançat l'operació, assegura que es tracta d'un inversor asiàtic i que el preu seria de 50 milions.

KKH Property Investors va invertir 180 milions d'euros en el projecte per construir aquests 34 habitatges de luxe en el número 111 del passeig de Gràcia de Barcelona, unes residències els serveis de les quals --amb espais comuns com ara sales per a reunions, biblioteca, gimnàs, piscina i una terrassa jardí-- gestiona el grup hoteler Mandarin Oriental.

Aquesta promotora va comprar l'antiga Torre Deutsche Bank el 2014 amb l'objectiu inicial de convertir-la en un hotel de luxe de la cadena Four Seasons, si bé la moratòria hotelera aprovada a la ciutat amb l'arribada d'Ada Colau a l'alcaldia va portar la companyia a reorientar el projecte cap als pisos de luxe.

ARXIVAT A:
Mercat immobiliari
Anar al contingut