accident
Estat en què va quedar un dels vehicles implicats en el xoc frontal. (Foto: ACN)
Seu d'Urgell

Presó sense fiança per al jove andorrà acusat de provocar dilluns un accident a la C-14

Presó provisional sense fiança per al jove andorrà de 19 anys acusat de provocar dilluns un accident a la C-14, en què van morir dues dones i sis persones més van resultar ferides. El jutge l'acusa de dos delictes d'homicidi per imprudència greu, d'un contra la seguretat viària i de tres de lesions per imprudència greu. El conductor ha explicat que es va adormir, però els Mossos asseguren que va envair el carril contrari perquè conduïa de manera temerària.

RedaccióActualitzat
L'imputat , Daniel Luis D. S., va declarar aquest dijous durant dues hores als jutjats de la Seu d'Urgell després de passar uns dies a l'hospital com a conseqüència de les ferides que va patir.

L'accident va passar dilluns a la C-14, a l'altura de Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell. El jove andorrà ha explicat al jutge que es va adormir, però, segons l'atestat dels Mossos, el vehicle del noi va envair el carril contrari, perquè estava retallant revolts, i va xocar frontalment contra el cotxe de les víctimes.

En el sinistre hi van morir dues dones de 62 i 63 anys i sis persones més van resultar ferides, una d'elles en estat crític.

L'advocada del jove considera que la decisió judicial ha estat influïda per l'accident d'Oliola de diumenge, en què una conductora francesa va ingressar a la presó per ser la responsable de la mort de tres persones.
Anar al contingut