Olot

Presó sense fiança per a Pere Puig, autor confés del quàdruple crim d'Olot

El jutge ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança per a Pere Puig, l'autor confés del quàdruple assassinat d'Olot i la Canya. El paleta garrotxí ha declarat al llarg del matí davant del magistrat, a qui ha reconegut haver comès els crims. A més, ha explicat que tenia la intenció de matar dues persones més però que no ho fa ver perquè no les va trobar. L'advocada de Puig ha assegurat que n'està penedit i que demana perdó a les famílies. Aquest divendres s'han fet els funerals per les quatre víctimes que van morir dimecres passat.

Actualitzat
Després d'hores de declaració, el jutge ha decretat presó sense fiança per a Pere Puig, l'autor confés d'haver matat quatre persones a Olot i la Canya dimecres passat. Puig ha reconegut els crims i ha explicat que es va vestir de caçador perquè "anava de caça", i que la seva intenció era matar dues persones més, el propietari del bar on va cometre dos dels crims i un client habitual, però que no les va trobar.

L'homicida, però, ha assegurat que no havia premeditat els dos assassinats de la seu de la CAM, on van morir les altres dues víctimes i ha dit que n'està penedit i que demana perdó a les famílies.

La seva advocada ha demanat una anàlisi de la salut mental de l'arrestat, tot i que la policia creu que no té cap malaltia mental perquè va actuar de forma premeditada, meticulosa i amb molta sang freda.

De moment, el paleta garrotxí ja ha estat traslladat a la presó.

Neguen el mòbil econòmic

Per la seva banda, la família dels dos constructors assassinats, pare i fill, ha desmentit que el mòbil dels crims hagi estat un conflicte econòmic. Asseguren que no volien fer fora de l'empresa el detingut, que era un dels paletes que tenien contractat, i que només li devien dues setmanes de sou, és a dir, uns 2.000 euros.

Adéu a les víctimes

Coincidint amb el procés judicial, els veïns d'Olot han acomiadat les quatre víctimes del crim. Aquest divendres al migdia, s'han celebrat els funerals per Anna Pujol, de 51 anys, treballadora de la CAM, i de Rafael Torró, el subdirector de l'oficina bancària.

L'últim adéu per a Joan i Àngel Tubert, propietaris de la constructora Tubert, on treballava el detingut, també s'han fet aquest divendres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut