Roses

Presó sense fiança per a l'home que va agredir l'alcaldessa de Roses

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per a l'home que dimarts va agredir l'alcaldessa de Roses. L'acusat hauria atacat Magda Casamitjana, l'hauria amenaçat posant-li un ganivet al coll i li hauria causat ferides lleus. L'home està acusat d'un delicte d'intent d'homicidi i d'un altre de lesions. A banda de la presó provisional, el jutge ha decretat una ordre d'allunyament de 200 metres. L'alcaldessa de Roses s'ha mostrat satisfeta amb la decisió judicial.

Actualitzat
Magda Casamitjana ha reconegut que està alleugerida i que s'ha "tret un pes de sobre", no només per ella mateixa sinó també per la gent que l'envolta. "S'ha demostrat que aquesta persona m'assetjava i que ha arribat a un grau de violència extrema. Estic molt contenta que aquest senyor sigui a la presó", ha dit l'alcaldessa.

Tant Magda Casamitjana com el mateix Ajuntament de Roses s'han presentat al judici com a acusació particular. Les dues parts implicades han declarat durant tot el matí de dimecres davant el jutjat d'instrucció número 4 de Figueres.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut