Jutjats de Girona (ACN/Marina López)
Jutjats de Girona (ACN/Marina López)

Presó sense fiança per a l'acusat d'una agressió sexual a una dona a Salt

La policia va acompanyar al centre mèdic la víctima, que va poder identificar l'agressor pel carrer i va ser detingut

Actualitzat

El jutge envia a la presó, sense fiança, un jove de 26 anys acusat d'haver violat una dona de 43 a Salt, al Gironès. L'home, que té antecedents per delictes sexuals, va atacar la víctima quan entrava a casa. 

Segons fonts properes a la investigació, l'home va abordar la víctima per l'esquena, quan entrava a casa seva. La va empènyer, la va fer caure a terra i la va agredir sexualment. Després de perpetrar l'atac, va fugir corrents.

Un testimoni va poder avisar al telèfon d'emergències la matinada d'aquest dimecres 1 de Juny quan es van produir els fets. La polícia va poder atendre la víctima allà mateix i acompanyar-la a un centre mèdic. Sembla doncs que en aquest recorregut la dona hauria pogut identificar l'agressor que passejava pel carrer. L'home que ja té antecedents per delictes sexuals va quedar detingut aquella mateixa nit. 

 

En un comunicat, l'Ajuntament de Salt ha mostrat la "més absoluta condemna" de l'agressió sexual. Les autoritats del municipi han manifestat així el seu suport a la dona agredida i s'han posat a disposició de totes les dones agradides per fer front " a la xacra contra la que hem de continuar lluitan". 

Els Mossos d'esquadra també investiguen la violació d'una noia a Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra busquen un home per violar una noia a Lloret de Mar la matinada de diumenge a dilluns. El sospitós va seguir la víctima quan tornava cap a casa i la va atacar quan creuava un parc. 

La noia, que té 21 anys, va relatar que tornava cap a casa després de sortir amb uns amics quan un home que no coneixia la va començar a seguir pel carrer mentre li feia insinuacions sexuals. Quan la víctima creuava una zona verda del municipi, l'agressor la va atacar per l'esquena i la va fer caure a terra. Finalment l'home la va agredir sexulament. 

La víctima ha facilitat una descripció de l'atacant i els Mossos han obert una investigació per identificar-lo, també a través d'imatges de les càmeres de videovigilància que hi pugui haver al llarg del recorregut de la víctima i que hagin pogut captar alguna imatge de l'agressor.

On demanar ajuda si es pateix violència masclista?

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre les opcions disponibles i quins recursos hi ha a l'abast.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut