Presó sense fiança per a tres dels cinc detinguts per agredir en grup una noia a Benidorm
Els joves detinguts, sota custòdia de la Guàrdia Civil

Presó sense fiança per a 3 dels 5 detinguts per violar en grup una noia a Benidorm

RedaccióActualitzat

Presó sense fiança per a tres dels cinc detinguts a Benidorm per una agressió sexual en grup a una noia aquest dimecres. Als dos joves que ha deixat en llibertat, el jutge els ha imposat mesures cautelars. Els detinguts eren de vacances a la localitat de la Marina Baixa, com la víctima.

Així ho ha decidit el jutjat de guàrdia de Benidorm, després de prendre declaració als joves, d'entre 18 i 19 anys i de nacionalitat francesa, i també ha escoltat les explicacions de la víctima, una turista de 20 anys, i una amiga seva, que també va denunciar abusos.

El grup de joves, que eren turistes, hauria conegut les dues noies i l'agressió hauria tingut lloc dimecres, de matinada, a la casa on s'allotjaven els nois. Les noies van acudir a un centre de salut, des d'on van avisar la Guàrdia Civil, que va detenir els presumptes agressors.

Les dues noies, que haurien conegut els presumptes agressors la mateixa nit, van facilitar a la policia les dades i fotografies dels perfils dels nois a la xarxes socials.

Els presumptes violadors, que eren de vacances a Espanya, havien de tornar aquest dijous a França. La policia els va detenir dimecres, hores després que les noies rebessin assistència mèdica.

 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut