La Guàrdia Civil trasllada un dels detinguts al jutjat d'Ontinyent
País Valencià

Presó sense fiança a quatre detinguts per violar en grup una menor a l'Olleria

Tots ells estan sent investigats per agressió i abús sexual i per omissió del deure d'impedir delictes

El jutjat d'Ontinyent ha decretat presó provisional sense fiança per a quatre dels sis detinguts per la violació en grup d'una noia de 14 anys al municipi de l'Olleria, al País Valencià.

Tots ells estan sent investigats per agressió i abús sexual i per omissió del deure d'impedir delictes.

Els altres dos detinguts són un menor d'edat, que ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, i un sisè noi que va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant la Guàrdia Civil, que investiga els fets.

El jutjat ha decretat el secret de sumari.

Protesta a les portes del jutjat d'Ontinyent

 

Protesta davant del jutjat

Precisament, aquest dissabte, desenes de persones s'han concentrat davant dels jutjats d'Ontinyent per condemnar la violació. Algunes d'elles han increpat els detinguts que havien de declarar davant del jutge.

A la protesta, s'hi han vist pancartes amb lemes com "Si toques a una ens toques a totes" i "Ens volem vives i amb vides dignes".

La violació l'haurien comès entre 15 i 20 joves la matinada de dissabte passat en una zona propera al casc urbà de la població de l'Olleria, a la Vall d'Albaida. En un primer moment es va apuntar que hi havia deu detinguts per aquests fets.

La Guàrdia Civil investiga si els detinguts haurien drogat la menor durant una festa i no es descarten noves detencions.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut