Imatge de la façana del domicili de la víctima
El cas es troba sota secret de sumari. (Foto: ACN)
Olot

Presó provisional sense fiança per al marit i el cunyat de la dona apunyalada a Olot

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per al marit i el cunyat de la dona apunyalada a Olot, el 24 de gener passat. I és que els ha imputat un delicte d'assassinat després d'escoltar les seves declaracions. Tot i que en un primer moment es va apuntar la mort a un robatori, la investigació ja es va centrar el en cercle més proper de la víctima.

RedaccióActualitzat
Els dos homes van entrar aquest dilluns al migdia al jutjat numero 1 d'Olot que porta el cas, i les seves declaracions es van allargar fins a la una de la matinada. Després d'escoltar-los, el jutge n'ha decretat l'ingrés a la presó.

La víctima, Manprit Kaur, de 25 anys i originària del Punjab, a l'Índia, la van trobar el 24 de gener a casa seva amb signes d'haver estat apunyalada. Precisament van ser els dos presumptes responsables de la mort, compatriotes seus, qui la van trobar, i van apuntar que el mòbil del crim podria ser un robatori.

Tot i això, la investigació policial es va centrar ràpidament en el cercle més proper de Kaur, interrogant familiars, amics i companys de feina i descartant la hipòtesi del robatori. Unes mostres d'ADN obtingudes de les ungles de la jove juntament amb altres indicis van conduir els Mossos fins als dos detinguts.

La víctima no havia denunciat prèviament cap tipus de maltractament per part de la seva parella.

Anar al contingut