Palafrugell

Presó provisional per a un home que va matar el seu veí d'un tret al cap a Palafrugell

Els fets van passar a Palafrugell quan els dos homes que eren veïns i estaven enemistats des de fa temps, es van barallar al replà de les seves cases

RedaccióActualitzat

Presó provisional per al fuster de 57 anys que va matar aquest dimecres el seu veí amb un tret al cap amb una pistola casolana. L'assassí confès, a qui se li imputa un delicte d'assassinat i tinença il·lícita d'armes, s'ha negat a declarar davant del jutge.

Els fets van passar pels voltants de la mitjanit de dimecres a dijous en un bloc del carrer Mestre Ángel López de Palafrugell. Agressor i víctima que eren veïns i estaven enemistats des de fa temps, es van barallar al replà de les seves cases.

En principi, el detingut va apunyalar amb un ganivet tres vegades la víctima, que portava un bat de beisbol, i després va disparar-li un tret mortal al cap amb una pistola casolana. Després va arrossegar el cos fins al lavabo de casa seva.

L'home s'ha acollit al dret de no declarar tot i que la nit del crim va confessar els fets.

S'investiga el perquè de l'agressió, si bé s'apunta la mala relació veïnal entre tots dos, amb denúncies del detingut contra la víctima. L'imputat va dir a la policia que l'home mort li feia la vida impossible i que ja n'estava cansat.

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut