Presó provisional per a un home detingut al Vendrell en relació amb cinc violacions
La façana dels jutjats del Vendrell
El Vendrell

Presó provisional per a un home detingut al Vendrell en relació amb cinc violacions

En un sol dia, la justícia ha enviat a presó tres acusats d'agressions sexuals, dos al Vendrell i un a Figueres

Actualitzat

El jutge de guàrdia del Vendrell ha decretat presó per a un home acusat d'intentar agredir sexualment una noia durant la Festa Major. L'home, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, és el presumpte autor de cinc violacions amb instrument perillós, robatori amb violència i lesions.

 

 

Quatre d'aquestes violacions les hauria comès al Camp de Tarragona i una altra a l'Àrea Metropolitana nord de Barcelona. Totes les víctimes són dones majors d'edat, com l'última noia, que va denunciar un intent d'agressió sexual al Vendrell la matinada del 26 de juliol, quan entrava a casa.

L'home havia complert una condemna d'onze anys de presó per un delicte contra la llibertat sexual.


Presó provisional per a tres acusats de violació

En un sol dia, aquest divendres, els jutjats catalans han acordat presó provisional per violació per tres homes, en tres casos diferents. També el jutjat del Vendrell ha ordenat l'ingrés a la presó d'un home de 41 anys, detingut dimarts per una agressió sexual en grau de temptativa a Roda de Berà.

Quan la dona passejava el gos, l'agressor la va intimidar amb una navalla, però va aconseguir fugir gràcies a la intervenció d'una tercera persona que passava per allà.

 

Exterior dels jutjats de Figueres

 

El tercer cas és a Figueres. El jutge de guàrdia ha enviat a la presó un home per tres violacions consumades i una altra en grau de temptativa:

 

 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut