La façana del pis cremat
La façana del pis cremat (ACN/Gemma Sánchez)
El Vendrell

Presó provisional per a l'home acusat de cremar dues dones en un pis al Vendrell

La parella del detingut es troba en estat crític i la seva germana té cremades de segon greu a una espatlla

Ruth GumbauActualitzat

La jutgessa del jutjat de violència sobre la dona del Vendrell ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home que dimecres va calar foc a un domicili on vivia la seva parella i la germana d'ella. La magistrada li ha pres declaració avui, a través de videoconferència.

Segons la interlocutòria, l'home va ruixar la parella amb líquid inflamable i li va calar foc. La dona té cremades de segon grau intermedi i profund, possible inhalació de fum, lesió de via aèria superior i edema, i es troba en estat crític i es tem per la seva vida.

La seva germana, a qui l'home va llançar un tros de roba cremant a sobre, se'l va poder treure de sobre però té cremades de segon grau a l'espatlla dreta.

L'investigat va tancar el pis amb clau després de cremar les dones perquè no en poguessin sortir i es va refugiar a un terrat, on es va estar diverses hores fins que els Mossos d'Esquadra el van poder detenir. Té cremades al 10% del cos i va haver de ser atès després de la seva detenció.

El detingut, quan es va atrinxerar al terrat d'un edifici

 

La justícia li imputa presumptes delictes d'incendi, assassinat, delicte continuat d'amenaces i violació de les mesures de seguretat imposades sobre ell.

 

 

L'Institut Català de les Dones ha ampliat el seu servei habilitant la línia de WhatsApp 671 778 540, que fa més accessible i immediata la comunicació amb els professionals i que fins ara només es podia fer a través de l'adreça de correu 900900112@gencat.cat. També es pot demanar ajuda trucant al 900 900 120.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut