Olot

Presó provisional per a l'agressor d'Olot que va ferir el seu cunyat quan defensava l'exdona

Presó provisional comunicada i sense fiança per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa per a l'home d'Olot que en va ferir un altre

RedaccióActualitzat

La jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa per al detingut acusat d'haver ferit greument un home que va defensar la seva cunyada d'una agressió masclista a Olot. L'exparella de l'agressor l'havia denunciat el gener de l'any passat i se li havien imputat els delictes d'amenaces i violència física. El jutge va dictar una ordre d'allunyament, però la mateixa víctima l'hauria rebutjada.

El que sí que portava la víctima era un dispositiu de teleassistència que li van facilitar els serveis socials i que, de fet, va activar la nit dels fets després de l'agressió. Això va ser el que va permetre que es desplacessin fins al domicili els serveis mèdics, que van atendre el cunyat, que està ingressat en estat crític amb pronòstic reservat i també la policia, que va poder detenir l'agressor, que en un primer moment havia fugit.

L'agressor ha declarat davant la jutge, després que ahir davant dels Mossos no va voler dir res. També han de declarar l'exparella i la germana de l'exparella, perquè la jutge les ha citat a declarar com a testimonis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut