Angela Dobrowolski, amb el seu advocat Jorge Albertini
Angela Dobrowolski, amb el seu advocat Jorge Albertini (EFE/Andreu Dalmau)

Presó provisional per a Angela Dobrowolski, exdona de Josep Maria Mainat

La decisió judicial arriba després que la detinguessin per intentar accedir a casa de Mainat, de qui té una ordre d'allunyament

RedaccióActualitzat

La titular del jutjat d'instrucció número 28 de Barcelona ha decretat l'ingrés a la presó d'Angela Dobrowolski, exdona del productor audiovisual Josep Maria Mainat, després que l'enxampessin al pati de la casa que Mainat té al barri d'Horta de Barcelona.

La Guàrdia Urbana va detenir Dobrowolski dilluns, després que els veïns avisessin que la dona estava intentant accedir a l'habitatge a través de la teulada.

En fer-ho, Dobrowolski va infringir l'ordre d'allunyament de Mainat i dels dos fills que tenen en comú que li havia imposat el jutjat que la investiga per haver intentat matar-lo amb una sobredosi d'insulina.

La magistrada n'ha decretat presó provisional sense fiança com a mesura cautelar en una altra causa oberta contra ella per un delicte de violació de domicili i dos delictes de trencament de mesura cautelar. Era la quarta vegada que arrestaven Dobrowolski i aquest dimecres ha passat a disposició judicial.

Els advocats de la dona ja han anunciat que recorreran la decisió d'enviar-la a la presó.

 

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut