Presó preventiva per al detingut per la mort de la seva parella a Vinaròs
Minut de silenci a Ulldecona per la jove assassinada per violència masclista
Vinaròs

Presó preventiva per al detingut per la mort de la seva parella a Vinaròs

A Ulldecona, s'ha fet un minut de silenci per la jove assassinada i l'Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial

Actualitzat

El jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al noi detingut aquest divendres a Ulldecona com a presumpte autor de l'assassinat de la seva parella, una noia de Vinaròs de 26 anys que havia desaparegut el 17 de febrer. La nit de dissabte a diumenge els agents van localitzar el cos sense vida de la jove.

El jutjat número 4 de Vinaròs investiga el noi, de 22 anys, per un suposat delicte d'homicidi o assassinat, a concretar a mesura que avanci la instrucció.

Els altres dos detinguts per aquest cas han quedat en llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer un cop al mes en seu judicial.

 

 


Minut de silenci a Ulldecona


A Ulldecona, aquest dilluns, s'ha fet un minut de silenci per la jove assassinada. L'Ajuntament del municipi del Montsià ha decretat dos dies de dol oficial.

 

Minut de silenci a Ulldecona

 

En 7 anys, entre el 2010 i el 2017, van morir a Catalunya 163 dones, víctimes de violència masclista. Ho recull un estudi de l'associació Feminicidio.net que afegeix que en el 93% dels casos l'agressor era conegut de la víctima.

A Catalunya moren, de mitjana, dues dones al mes per aquest tipus de violència, la gran majoria a mans de les seves parelles.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900.900.120.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaJudicial
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut