Dos ferits en dos tirotejos amb poques hores de diferència al Poblenou i Collblanc
Mossos d'Esquadra

Presó preventiva pel conductor ebri que va causar un accident mortal Castellbisbal

Se l'acusa dels delictes d'homicidi imprudent, abandonament del lloc del sinistre i conduir sota els efectes de l'alcohol

RedaccióActualitzat

El jutge ha enviat a la presó el conductor ebri d'una furgoneta que dijous passat va causar un accident de trànsit en què va morir un motorista de 34 anys a Castellbisbal (Vallès Occidental).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), que cita fonts dels Mossos d'Esquadra, el detingut està acusat dels delictes d'homicidi imprudent, abandonament del lloc del sinistre i conduir sota els efectes de l'alcohol i el jutge de guàrdia ha ordenat el seu ingrés a presó preventiva.

Els fets van succeir cap un quart de deu de la nit del dia 30 al quilòmetre 3 de la C-243c, a Castellbisbal, quan la furgoneta va realitzar una maniobra indeguda i va topar amb la moto en què viatjava la víctima.el conductor de la motocicleta, veí de Sabadell, va quedar ferit crític i va ser traslladat a l'hospital de Bellvitge, on va morir hores després.

L'arrestat hauria marxat en un primer moment, però després hauria tornat al lloc de l'accident, on es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia, que va donar positiu i va ser detingut.

 

Anar al contingut