Barcelona

Presó per robar bicis i altres objectes per valor de 200.000 euros en 140 trasters

Els Mossos d'Esquadra el van enxampar "in fraganti" quan cometia un d'aquests robatoris en un traster de les Corts i el van detenir

RedaccióActualitzat

Ingressa a la presó un home detingut després d'haver robat en 140 trasters del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Segons la policia, se'n va endur objectes per valor de més de 200.000 euros, sobretot bicicletes.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir el 15 de febrer. Els agents el van detenir "in fraganti" quan cometia un nou robatori, en aquest cas al barri de les Corts.

La investigació va començar al setembre, quan els Mossos van detectar un fort increment de robatoris en trasters del districte de Sarrià-Sant Gervasi, tots amb característiques molt similars.

 

El detingut es tapava la cara per no ser descobert i actuava de matinada. Buscava comunitats de veïns amb molts trasters i hi accedia forçant la porta d'entrada. El seu objectiu, sobretot, eren les bicicletes.

Els investigadors van acabar identificant el lladre i el van localitzar dissabte, just quan estava cometent un robatori.

L'home, que tenia un requeriment judicial per trencament de condemna, ja ha passat a disposició del jutge, que en va decretar l'ingrés a la presó.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicialSeguretat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut