Facebook
Facebook

Presó per autoenviar-se amenaces des del Facebook de la seva exparella

Actualitzat

Condemnada a 3 anys i 8 mesos de presó una dona que s'enviava, a ella mateixa, missatges amenaçants a través del perfil de Facebook de la seva exparella per després denunciar-lo.

A més de la pena de presó, l'Audiència de Pontevedra l'ha condemnat a pagar una multa i una indemnització a la víctima de més de 7.000 euros.

La dona, que no tenia ni el consentiment ni l'autorització de la seva exparella -per accedir al seu perfil de la xarxa social-, hi entrava igualment per llegir els missatges que aquest s'enviava amb terceres persones. Era aleshores quan enviava missatges amenaçants al seu propi perfil.

Després que la dona denunciés aquests missatges, l'exparella va apuntar que sospitava que la dona havia escrit els missatges ella mateixa "amb ànim de causar gran perjudici". El jutge va condemnar-la per un delicte de descobriment i revelació de secrets amb abús de confiança. A aquests delictes, s'hi suma el de denúncia falsa.

La dona, però, va presentar un recurs on apuntava que la sentència del jutjat penal es basava en "conjectures o suposicions". Ara, l'Audiència de Pontevedra ha rebutjat aquesta qüestió.

Segons la sentència, l'afectat havia estat condemnat com a responsable de lesions a l'àmbit familiar i tenia prohibit apropar-se a la dona en un radi de 300 metres durant vuit mesos.

Anar al contingut