Presó per als dos ultres acusats d'apallissar un jove dijous a Barcelona
Moment de la pallissa per part d'un grup d'ultres
Barcelona

Presó per als dos ultres acusats d'apallissar un jove dijous a Barcelona

Actualitzat

El jutge ha decretat presó provisional per als dos detinguts acusats d'agredir un jove aquest dijous, a la cantonada entre els carrers Balmes i Rosselló.

Aquest divendres, l'endemà dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves, sospitosos d'haver participat en la brutal agressió.

Dijous van confluir a Barcelona una concentració ultra a la plaça Artós i una manifestació antifeixista als Jardinets de Gràcia. Més tard, assistents a tots dos actes van trobar-se a l'Eixample, on un grup d'ultres va apallissar un jove antifeixista.

 

 

30 detinguts en presó preventiva

Amb aquesta ordre judicial, ja són 30 els detinguts en el context de les protestes contra la sentència del Tribunal Suprem amb ordre judicial de presó preventiva, dos més que aquest diumenge.

Són 26 homes i 4 dones, un dels quals és menor d'edat i es troba al centre educatiu El Segre. La resta estan ingressats als centres penitenciaris de joves de la Roca (10), al centre de dones de Barcelona (3), a Puig de les Basses (5), Brians 1 (4), Ponent (5) i Mas d'Enric (2).

Se'ls acusa dels càrrecs de desordres públics, danys, atemptat a l'autoritat, resistència, desobediència i lesions. Un dels detinguts té domicili als Estats Units i un altre a Portugal.

 

25 detinguts més en llibertat provisional

D'altra banda, els jutjats de guàrdia de Barcelona han rebut aquest dilluns 25 detinguts en relació amb els aldarulls de l'última setmana. Tots han quedat en llibertat provisional, amb mesures cautelars per a tretze d'ells.

ARXIVAT A:
Extrema dretaFeminismeJudicialProcés català
Anar al contingut