Cubelles

Presó per al vigilant d'una deixalleria de Cubelles per disparar contra quatre persones

L'entrada furtiva de quatre persones a l'abocador de Cubelles va acabar amb un nen a l'hospital. El 28 de juny, un menor va ingressar d'urgències a l'hospital del Vendrell amb dues ferides de bala, a la cama i al tòrax. La víctima, juntament amb tres companys més, es va colar a la deixalleria de Cubelles amb la intenció, segons expliquen, d'endur-se la ferralla que s'acumula a l'exterior del recinte. De sobte, una persona es va plantar en el seu camí i va obrir foc. Es tractava del vigilant de l'abocador, que va rebre els quatre intrusos amb trets de bala. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut i ha ingressat a presó per ordre del jutge.

Actualitzat
La víctima, que es recupera sense problemes, va ingressar a l'hospital de Vendrell, i un cop estabilitzada pels metges va declarar que li havien disparat mentre creuava una carretera de la zona i que no sabia ni el motiu ni l'autor de l'agressió. Els Mossos van detectar l'engany i el noi va confessar el tiroteig a la deixalleria de Cubelles.

El menor assegura que s'havia reunit amb dos familiars i un amic al peu de la carretera N-340, al barri de Torreforta de Tarragona, amb l'objectiu d'anar a recollir ferralla en dos cotxes. Un cop van arribar a Cubelles van decidir ficar-se per un camí que porta a una deixalleria amb la intenció, segons expliquen els mateixos afectats, d'endur-se la ferralla que s'acumula a l'exterior del recinte.

Al mig del camí es van trobar un home que, sense previ avís, va treure una pistola i, segons el jove, va començar a disparar contra ells. El conductor del cotxe va fer mitja volta ràpidament però, tot i això, el menor que anava a l'interior va rebre dos impactes de bala abans que aconseguissin fugir del lloc a tota velocitat.

El presumpte autor dels trets és el vigilant de la deixalleria. Els agents van detenir-lo cinc dies després dels fets. Es tracta de Constantin V., de 49 anys i nacionalitat romanesa, a qui s'acusa de quatre delictes d'homicidi en grau de temptativa. A més, en l'escorcoll de la caravana on viu, dins el recinte, s'han localitzat dues pistoles amb la seva munició.

El detingut ha ingressat a presó per ordre judicial. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut