L'acusat buscava menors en parcs i camps de futbol
L'acusat buscava menors en parcs i camps de futbol (Unsplash)

Presó per a un fals caçatalents de futbolistes que hauria agredit sexualment menors

L'home es feia passar per un observador de jugadors de futbol per acostar-se a les víctimes, pertanyents sobretot a famílies vulnerables

RedaccióActualitzat

Presó preventiva per a un home acusat d'agressions sexuals a menors que es feia passar per observador de clubs de futbol de Barcelona.

L'home, d'uns seixanta anys, segons avança El Periódico, s'acostava amb falses promeses a les víctimes, pertanyents sobretot a famílies vulnerables.

Es tractaria d'un treballador d'una empresa de seguretat privada, amb condemnes penals per fets similars i en llibertat després de complir-les.

El detingut disposava d'un local a la Llagosta, al Vallès Oriental, on suposadament duia els menors amb l'excusa de fer proves d'esforç i on s'haurien produït tocaments. De moment, consta que n'hauria fet a dos menors.

El fals observador deia que representava clubs de futbol de Barcelona (Unsplash)

Denunciat per un club de Barcelona

Tot plegat es va destapar quan una família va preguntar a un club de Barcelona si era cert que l'individu hi treballava com a vistaire. L'entitat, alarmada perquè no el coneixia de res, va denunciar els fets a la policia.

Els agents no van tenir gaires dificultats per identificar-lo perquè feia servir el seu nom real. En descobrir, a més, que tenia antecedents i que havia passat per la presó per delictes de pederàstia, el van començar a seguir.

Buscava menors en parcs i camps de futbol

Els agents van observar que passava el seu temps lliure rondant per parcs i camps de futbol intentant captar possibles víctimes.

Per manipular els menors, els assegurava que els havia vist jugar i que tenien fusta de futbolistes i els prometia l'opció de fitxar per clubs com la Penya Barcelonista Barcino, la Penya Barcelonista Cinc Copes o el Futbol Club Sant Martí.

A més, no tenia problemes a l'hora de relacionar-se amb els pares de la víctima, amb qui mantenia el seu rol d'observador i representant de clubs. Triava famílies de capes socials fràgils, que podia convèncer més fàcilment.


En presó preventiva

Els Mossos d'Esquadra el van detenir la setmana passada, quan durant un seguiment van comprovar que havia dut un menor al seu local.

En l'escorcoll van trobar peces de roba infantil, documentació de clubs de futbol, llibres de massatges esportius i autoritzacions que havia fet signar a alguns pares.

El jutjat el va enviar a presó preventiva després d'interrogar-lo i ara els investigadors intenten dilucidar si va abusar d'altres menors que somiaven amb la pilota.

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual MenorsAgressió sexualMossos d'EsquadraSeguretat
Anar al contingut