Roda de Berà

Presó per a un camioner per transportar 2 tones d'haixix amagades en mobles

RedaccióActualitzat

Detingut a Roda de Berà un camioner que transportava 2.025 quilos de marihuana i haixix en el seu camió.

El conductor va ser interceptat el 20 d'octubre en una àrea de descans de l'AP-7. Els Mossos van escorcollar el vehicle i van comprovar que transportava 1.795 kg d'haixix i 230 de marihuana amagats als mobles que carregava. El destí final del camió era la ciutat alemanya d'Hamburg.

L'home, de 50 anys i amb antecedents per tràfic de drogues a Itàlia, va passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció de Tarragona, que n'ha decretat l'ingrés a presó provisional.

 

L'operació forma part d'una investigació oberta contra un grup criminal dedicat a robatoris violents, entre d'altres a traficants, i no es descarta que hi hagi noves detencions.

La investigació va començar per un robatori amb violència en un pàrquing de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van determinar que els dos atacants, que també estan detinguts, formen part d'un grup criminal dedicat als robatoris a altres traficants

Fruit d'aquestes detencions, els Mossos d'Esquadra van saber que estava previst un transport en camió des del sud de Catalunya d'una gran quantitat de droga amb destí al centre d'Europa. Segons aquesta informació, hi havia la possibilitat que el camió fos assaltat a França pel grup criminal un cop hagués passat la frontera.

ARXIVAT A:
MarihuanaDrogues
Anar al contingut