Castelldefels

Presó per a l'únic dels 3 presumptes autors del segrest exprés de Castelldefels que continuava lliure

L'home, un veí de Barcelona de 20 anys, ha comparegut avui per segona vegada davant el jutge. Després d'aquesta declaració, el titular del jutjat d'instrucció número 4 de Gavà ha decidit imputar-li els delictes de segrest i robatori amb violència

Actualitzat

D'aquesta manera, Diego P. R. ingessarà a la presó, tal com ja ho van fer després de ser detinguts els seus presumptes còmplices, Manuel C. G., de 24 anys i nacionalitat portuguesa, i Israel O. J., de 20 anys i de Barcelona.

Tots tres estan acusats d'haver assaltat, equipats amb passamuntanyes i pistoles, un domicli de Castelldefels on volien robar. Un cop dins, però, no van trobar els diners ni la caixa forta i van decidir segrestar la propietària de la casa, per la qual van demanar un rescat de 100.00 euros. Poques hores després, van alliberar la dona sana i estàlvia i sense haver cobrat els diners.

A banda dels tres imputats, hi ha un quart implicat, Marcos N. M., de 21 anys, acusat d'haver fet les tasques de vigilància. El jove és a la presó des de principis de març per altres delictes.

Anar al contingut