Un agent deté un dels membres del clan familiar de Terrassa. (Foto: ACN)
Un agent deté un dels membres del clan familiar de Terrassa. (Foto: ACN)
Terrassa

Presó per a cinc membres d'un clan familiar de Terrassa per haver obligat una noia a prostituir-se

La investigació continua oberta perquè la policia ha trobat indicis que relacionen el clan amb altres víctimes d'explotació sexual

RedaccióActualitzat

Ingressen a la presó cinc membres d'un clan familiar detinguts a Terrassa per haver obligat una noia a exercir la prostitució contra la seva voluntat a les carreteres del Vallès. La víctima té 21 anys i és d'origen romanès.

L'operació l'han fet conjuntament els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona després que la víctima va denunciar davant dels agents que el grup familiar l'obligava a prostituir-se al carrer, fins i tot quan estava malalta. En la denúncia també es fan costar els maltractaments i les agressions que patia per part dels membres del clan.

La investigació continua oberta perquè s'han trobat nous indicis que relacionen el clan amb altres víctimes d'explotació sexual.

En l'operació policial s'han fet registres en tres domicilis de Terrassa, on els investigadors han trobat documentació que relaciona els detinguts amb altres joves que estarien sota la seva tutela.

Dues de les persones que han ingressat a la presó ja havien complert penes de reclusió després que, el 2009, van ser detingudes pels Mossos en una operació en què es van detenir vint persones més acusades de delictes relacionats amb la prostitució.

Anar al contingut