Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, amb l'acusat a l'interior, entra als jutjats de Vilanova i la Geltrú
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, amb l'acusat a l'interior, entra als jutjats de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú

Presó provisional sense fiança per al detingut pel crim de Vilanova

El detingut pel crim de Vilanova diu que no recorda res perquè anava begut i drogat

Actualitzat

La jutge ha decretat presó provisional sense fiança per a l'home de 42 anys detingut com a presumpte autor del crim de la nena de 13 anys de Vilanova i la Geltrú. La magistrada l'acusa d'un delicte contra la vida (falta determinar si és assassinat o homicidi), a més d'un delicte d'abús o agressió sexual a menor de 16 anys i d'un delicte de detenció il·legal.

L'home ha declarat durant una hora i mitja davant la jutge i ha dit que no recorda haver mort la nena i admet que aquell dia havia consumit una quantitat elevada de drogues i alcohol. Assegura que només recorda que va veure la nena morta i que va intentar reanimar-la. L'acusat només ha respost a les preguntes del seu advocat; ni a la fiscalia ni a la jutge.

Abans que l'acusat entrés a declarar, el seu advocat ha dit als mitjans de comunicació que l'home és consumidor habitual de cocaïna, un fet que ha presentat com a atenuant. Al llarg d'aquest dijous, se li han fet proves d'ADN, proves toxicològiques i un examen psicològic. Segons l'acusació particular que exerceix la família de la víctima, les explicacions de l'acusat són "fàcilment desmuntables".

La menor va morir per asfíxia, segons va revelar l'autòpsia, i li faltava alguna peça de roba quan van trobar el seu cos, fet que apunta a un possible mòbil sexual en el crim.

ARXIVAT A:
Judicial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut