Barcelona

Presenten una app per recaptar fons en la lluita contra la sida

La fundació de lluita contra aquesta malaltia presenta avui a Barcelona el primer videojoc solidari per a tauletes i mòbils

RedaccióActualitzat

Avui es presenta el primer videojoc solidari per a tauletes i mòbils que vol explicar diferents malalties de transmissió sexual. Serà aquest vespre a Barcelona. "Epidemia The Game", creat per lluitar contra la sida, és un joc tipus Arcade en què el jugador ha de neutralitzar una onada de virus controlant els moviments del protagonista. El preu de descàrrega és de 99 cèntims a Google Play i Apple Store. Tots els ingressos obtinguts aniran destinats a la investigació per acabar amb el VIH.

Si us baixeu el joc, trobareu un protagonista: Pitu, a la versió d'Android; Tupi, en la versió Apple. Tots dos disparen preservatius per combatre el virus i es proveeixen de pastilles per protegir-se. Darrere d'aquesta iniciativa hi ha la Fundació de la Lluita contra la Sida, creada al 1992 pel doctor Bonaventura Clotet. Si voleu ajudar-los a ser "trending topic", han previst una piulada massiva amb el hashtag #epidemiaAlert a dos quarts de vuit del vespre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut