Natació sincronitzada

Presentació del nou equip tècnic de la selecció espanyola de natació sincronitzada enmig de la polèmica

Avui, a la una del migdia, es fa oficial al CAR de Sant Cugat la composició del nou equip tècnic de la selecció espanyola de natació sincronitzada, en substitució d'Anna Tarrés. El cos tècnic estarà format per Esther Jaumà, Ana Montero (fins ara entrenadora de l'equip júnior), la japonesa Mayu Fujiki (que havia treballat al costat d'AnnaTarrés) i Gemma Mengual, que s'encarregarà de les coreografies. Per evitar més polèmica, la federació ha demanat silenci a les nedadores de l'equip.

Actualitzat
Avui, a la una del migdia, es fa oficial al CAR de Sant Cugat la composició del nou equip tècnic de la selecció espanyola de natació sincronitzada, en substitució d'Anna Tarrés. Ana Montero serà el cap visible d'una estructura col·legiada. L'exseleccionadora júnior tindrà quatre assistents. Una serà Gemma Mengual, que tornarà a la disciplina de l'equip, però ara des de fora de la piscina. També hi serà l'entrenadora japonesa Mayu Fujiki, exajudant d'Anna Tarrés i actual seleccionadora dels Estats Units.

Ahir es va acabar de tancar l'organigrama, a Barcelona. Mentrestant, algunes exnedadores de l'equip han criticat durament el tracte que rebien d'Anna Tarrés. Per evitar més polèmica, la federació ha demanat silenci a les nedadores de l'equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut