Preocupació al Pirineu per les cancel·lacions a causa del confinament al Segrià

Al balneari de Caldes de Boí han perdut, des del cap de setmana, un total de dotze reserves, que suposen fins a 72 nits d'hotel

Manu MogaActualitzat

L'impacte econòmic del confinament es tem al Segrià, però no només allà. Als hotels i balnearis del Pirineu ja els han cancel·lat reserves. Alguns turistes es fan enrere, malgrat que la destinació sigui a molts quilòmetres de distància de la comarca confinada.

És el cas del balneari de Caldes de Boí, a l'Alta Ribagorça, on des del cap de setmana passat han perdut un total de dotze reserves, que suposen fins a 72 nits d'hotel.

Han rebut trucades constants de gent que pregunta en quina situació es troba aquest indret. Per això Joan Perelada, director del Balneari de Caldes de Boí, diu que aquest fet els va fer reaccionar, per dir a la gent que al Pirineu estan bé.

Joaquim Medrano, client, diu que van veure que s'havia confinat el Segrià, però que el trànsit a l'autovia i a l'autopista estava permès, i hi han arribat sense cap problema.

Mafre Cuevas, clienta, explica que els van dir que si anaven fora de la comarca del Segrià no hi havia problemes.

 

A les portes d'un estiu més fluix, a conseqüència de la pandèmia, i amb els establiments hotelers oberts només al 50%, aquestes noves cancel·lacions preocupen el sector turístic. Tot i així, esperen salvar la temporada.

Òscar Torres, director d'Operacions Boí-Taüll, explica que estan reconduint la situació: "Estem treballant amb agències i esperem reconduir la situació".

Maria José Erta, presidenta del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, diu que potencien la seguretat i tenen un ventall enorme de possibilitats, i per tant demanen a la gent que hi vagi, perquè és un territori segur.

D'anul·lacions, n'hi ha hagut a tot el Pirineu. Ara, el sector turístic es prepara per fer pedagogia perquè els visitants siguin conscients que el territori està preparat per rebre milers de turistes aquest estiu.

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Turisme
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut