Premi a Polònia per a "LA LAPIDACIÓ DE SANT ESTEVE"

El Festival Regiofun de Polònia ha atorgat el premi a la millor pel·lícula al llargmetratge de Pere Vilà "La lapidació de Sant Esteve"

Aquesta pel·lícula va guanyar fa pocs dies el premi Fiprescia al Seminci de Valladolid. El film es va presentar oficialment al festival de Karlovy Vary d'aquest any. El llargmetratge és un drama-ficció d'alt contingut social que tracta temes actuals, com ara la pressió immobiliària, la solitud i la vellesa. Està rodat en llengua francesa i interpretat pel reconegut actor Lou Castel (Esteve), al costat de Marie Payen i Luis Rego.

És una producció d'Eddie Saeta i DDM Visual, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport de l'ICEC, l'ICAA, la Diputació de Girona i la Regió de la Provença-Costa Blava. Està previst que s'estreni a les sales de cinema cap a finals d'aquest any.

Sinopsi:
El film narra la història d'Esteve, un vell restaurador de mobles que viu sol en un apartament desordenat. La relació amb la seva única filla s'ha deteriorat fins a tal punt que ella només es dirigeix a ell a través d'insults amb l'objectiu d'expulsar-lo maliciosament del seu pis. La càmera segueix Esteve en el seu treball, atenent amb cura les seves estàtues i cadires de fusta, mentre els fantasmes de la seva dona i l'altra filla freqüenten la seva vida. El resultat és una versió brutal del martiri de Sant Esteve.


Fitxa tècnica:

Direcció i guió: Pere Vilà Barceló
Producció executiva: Luis Miñarro, David Pérez i Elisabeth Pawloswski
Intèrprets: Lou Castel, Marie Payen i Luis Rego, entre altres.
Direcció de fotografia: José Luis Bernal
Música: Jordi Casadevall
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut