L'interior del local denunciat, que tenia llicència de bar restaurant
L'interior del local denunciat, que tenia llicència de bar restaurant

Precintat un bar musical de l'Eixample sense llicència i que triplicava l'aforament

Dins el local hi havia 185 persones quan ara el seu aforament està limitat a 49

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar i precintar la nit de dissabte un local del districte de l'Eixample que triplicava l'aforament permès i no tenia llicència per funcionar com a bar musical.

Segons han informat fonts municipals a l'ACN, l'establiment tenia llicència de bar restaurant amb cuina, però al local no s'oferia menjar, sinó que s'encarregava a un altre local si algú en demanava.

A més, en el moment que van arribar els agents de la Guàrdia Urbana, dins el local hi havia 185 persones. El seu aforament màxim abans de la pandèmia era de 69 persones i, amb les restriccions per la Covid, estava reduït a com a molt 49 comensals.

Els agents s'hi van personar arran d'una denúncia veïnal i van constatar que, a més, els quatre extintors del local estaven caducats.

Per tot plegat, la policia va desallotjar el bar i ha obert quatre denúncies contra els responsables del local: per incompliment de l'aforament, per incompliment de les restriccions pel coronavirus, per activitat diferent a la permesa i per posar en risc les persones per no tenir els extintors al dia.

 

 

ARXIVAT A:
Guàrdia Urbana Coronavirus Covid-19
Anar al contingut