Futbol

Preciado se la juga en la visita de l'Sporting al Racing mentre que el Llevant rep el València en un bon derbi

La 18a jornada de Lliga pot ser dramàtica per a l'Sporting. El conjunt asturià visita el Racing (17 h) després de deu jornades sense guanyar i una altra derrota podria suposar la destitució fulminant de Manolo Preciado. A Mallorca, l'Almeria buscarà també un resultat positiu per sortir del descens (17 h), de la mateixa manera que el Llevant intentarà sorprendre el València a casa per no caure de nou al pou de la classificació (21 h). A Pamplona, el Getafe s'enfronta a l'Osasuna sabent que un triomf el tornaria a situar de ple en la lluita per entrar a Europa.

Actualitzat
Racing - Sporting (17 h)

Manolo Preciado i el seu Sporting tenen aquest diumenge una nova final. Després de la dolorosa derrota davant el Màlaga en la passada jornada, els asturians només poden vèncer si volen posar punt final a la seva ratxa de deu jornades sense conèixer la victòria. Un triomf els permetria aferrar-se a la permanència. Al seu davant, l'Sporting hi tindrà un Racing que mai ha perdut amb els blanc-i-vermells des que aquests van pujar a Primera. Els problemes ofensius de tots dos conjunts auguren un enfrontament travat i poc amable per als espectadors. 

Llevant - València (21 h)

El conjunt granota vol aprofitar la inèrcia guanyadora -encara que estèril- obtinguda a la Copa davant el Madrid per sorprendre el València en un derbi importantíssim per als primers. L'equip de Luis García necessita sumar per allunyar-se del descens i confia en la seva millora de joc per intentar treure alguna cosa positiva davant els xe. La idea del Llevant és mantenir el futbol desplegat al Camp Nou en l'última jornada de Lliga i durant la tornada dels vuitens de final de la Copa. Caicedo tornarà a ser la referència ofensiva mentre que, en les files del València, Aduriz tornarà a liderar la davantera. Els d'Emery han de demostrar que el València ha deixat enrere l'eliminació a la Copa en mans del Vila-real i que tornen a ser l'equip solvent que tant ha millorat les darreres setmanes.

Mallorca - Almeria (17 h)

L'Almeria espera repetir en Lliga l'actuació que li ha permès classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei. Els andalusos van eliminar el Mallorca, i per tercera vegada en tot just unes setmanes tornen a enfrontar-se al conjunt balear, però aquest cop amb tres punts en joc. Els d'Oltra intentaran repetir la gesta de la nit de Reis (3-4) per sumar tres punts que els ajudin a acostar-se a la salvació encara que porten dues derrotes consecutives. Els de Laudrup, en canvi, esperen remuntar el vol després d'uns resultats adversos per assegurar-se una plaça en la zona còmoda de la classificació.

Osasuna - Getafe (17 h)

Míchel confia que l'ensopegada amb el Madrid la passada jornada no afecti la bona trajectòria que mantenia el Getafe fins al moment. Els madrilenys han donat un salt endavant gràcies a quatre triomfs consecutius i aspiren ara a derrotar l'Osasuna per entrar de nou en la lluita per les places que donen accés a la Lliga Europa. I ho tenen molt de cara perquè l'Osasuna està mostrant-se molt irregular i ja fa cinc partits que no coneix la victòria. Els navarresos només han perdut al Reyno enfront el Barça i no donaran el braç a tòrcer, tal com acostumen a fer quan juguen de locals.


Anar al contingut