Xavier García-Albiol valorant els resultats
Xavier García Albiol valorant els resultats

PP: "Alguns tindran alegria durant cinc minuts, però ells i nosaltres serem a l'oposició"

Xavier García Albiol admet que no han pogut superar la majoria independentista i que el seu partit ha tingut un "mal resultat"

Actualitzat

El cap de llista del PP Català, Xavier García Albiol, ha reconegut que el seu partit i les formacions que han donat suport al 155 no han pogut superar la majoria independentista. García Albiol ha estat el primer representant polític a comparèixer durant la nit electoral i ho ha fet per felicitar Ciutadans per la seva victòria però afegint que no tenen prou escons per capgirar la majoria independentista parlamentària:

"És cert que avui les eleccions les ha guanyat Ciutadans, però avui han fracassat aquells que apel·laven al vot útil. Els constitucionalistes no hem sigut capaços de sumar una majoria. Alguns tindran una alegria durant cinc minuts però ells i nosaltres estarem a l'oposició durant alguns mesos."

 

El dirigent popular, que ha vist com la seva formació es quedava amb tres escons dels onze que va obtenir el 2015, un dels quals perdut a última hora, ha admès els "mals resultats":

"Aquestes eleccions hem obtingut un mal resultat del qual no ens podem sentir orgullosos. Avui és un mal dia per al Partit Popular i és dolent per al futur de Catalunya. Veiem amb molta preocupació el futur social de Catalunya amb una majoria absoluta independentista al Parlament."

Albiol ha afegit que trauran conclusions del resultat per tornar a ser "aquell gran partit referent a Catalunya".

ARXIVAT A:
Eleccions 21DPPArticle 155Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut